AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede yatmak

Kahve falında hastanede yatmak

Kahve falında hastanede yatmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, iyilik bulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, mutluluğunun katlanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede yatmak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Kahve falında hastane yatmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede yatmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında hastane odasında yatmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastane yatağında yatmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaneye yatmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yepyeni biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deli hastanesine yatmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Kahve falında akıl hastanesine yatmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir