AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaneye kaldırılmak

Kahve falında hastaneye kaldırılmak

Kahve falında hastaneye kaldırılmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, işlerini büyüteceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaneye kaldırılmak gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Kahve falında hastaneye kaldırılmak hayır getirecek bir yola girileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede kalmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede bulunmak hem itibar edineceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalettir.

Kahve falında hastanede doğum yapmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hastane ziyareti görmek kasasının ağırlaşacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında özel hastane görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Kahve falında hastanede hasta görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında okul ve hastane görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir