AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede kan vermek

Kahve falında hastanede kan vermek

Kahve falında hastanede kan vermek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında hastanede kan vermek gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında hastanede kan vermek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede kan görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerin kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastane ve kan görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işarettir.

Kahve falında hastanede kan verdiğini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hastane ve hastalar görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında hastane ziyaret etmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastane yatağı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, masumluğunu ispat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birini hastanede görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir