AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olduğunu duymak

Kahve falında hasta olduğunu duymak

Kahve falında hasta olduğunu duymak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulur.

Kahve falında hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü duymak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu duymak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, geçiminin güçleşeceğine delalettir.

Kahve falında hasta haberi duymak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta olduğunu duymak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta birini duymak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir