AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta sormak

Kahve falında hasta sormak

Kahve falında hasta sormak kazancın günden güne düşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işarettir.

Kahve falında hasta sormak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme, yanlış anlaşma veya doğru olmayan haberler nedeniyle özel bir kişiyle aranız bozulabilir.

Kahve falında hasta sormak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşını sormak düşmanların çok üzüleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine adres sormak çaresiz kalacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey sormak bolluğun ve bereketin geleceğine, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Kahve falında birine sorular sormak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adres sormak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir