AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bir adam görmek

Kahve falında hasta bir adam görmek

Kahve falında hasta bir adam görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, parasının azalacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bereketli işler yapacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta bir adam gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında hasta yatan adam görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta bir adam görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, küslüklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında hasta adam görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir adamla evlenmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım adam görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir