AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta adam görmek

Kahve falında hasta adam görmek

Kahve falında hasta adam görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, zorlukların artacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta adam gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Kahve falında hasta yatan adam görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında hasta bir adam görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına yorulur.

Kahve falında hasta adam görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında çarşaflı adam görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamdan yardım almak tekin olmayan işlere girileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir