AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bayan görmek

Kahve falında hasta bayan görmek

Kahve falında hasta bayan görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayıflanacağına, umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta bayan gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Kahve falında hasta bayan görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanında çalışan bayanı görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bayanın evlendiğini görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan müşteri görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında eşini başka bir bayanla görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayanın arabasına binmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı bir bayan görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, vaaz ve nasihate alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir