AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başka bir bayanla görmek

Kahve falında eşini başka bir bayanla görmek

Kahve falında eşini başka bir bayanla görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, zor durumların biteceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok yoğun çalışacağına, şöhret ve hayır getireceğine, yaşam standartlarının artacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında eşini başka bir bayanla gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Kahve falında eşini başka bayanla görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında eşini başka bir bayanla görmek sarsılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine inanılır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başka biriyle evlendiğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek eşe dosta yardım edileceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında eşini başka kızla görmek birçok engelin aşılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir