AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı bir bayan görmek

Kahve falında kapalı bir bayan görmek

Kahve falında kapalı bir bayan görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında kapalı bir bayan gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Kahve falında açık bayanı kapalı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kapalı bayanı açık görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kapalı bayan görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı bayanlar görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı bir bayan görmek günlerinin güzelleşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek lükse ve konfora kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulur.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir