AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış sebze görmek

Kahve falında haşlanmış sebze görmek

Kahve falında haşlanmış sebze görmek rızkının genişleyeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, adını işiyle duyuracağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, büyük başarılara kazanılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış sebze gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Kahve falında haşlanmış sebze yemek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış sebze görmek hasret çekenlerin buluşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında haşlama yumurta yemek ele güne muhtaç hallere geleceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında patates haşlaması yemek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında haşema görmek güzel huylarını terk edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta almak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış soğan görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir