AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanan yumurta görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış soyulmuş yumurta görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlama yumurta görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta haşlaması yemek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir