AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yumurta almak

Kahve falında haşlanmış yumurta almak

Kahve falında haşlanmış yumurta almak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, zorlukları aşacağına, malvarlığının artacağına, yollarını ayıracağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşlanmış yumurta almak gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında haşlanmış yumurta soyduğunu görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanan yumurta görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında haşlama yumurta yemek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta yemek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı yemek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, feraha ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir