AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış havuç görmek

Kahve falında haşlanmış havuç görmek

Kahve falında haşlanmış havuç görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, takdir edileceği işler yapacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış havuç gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Kahve falında haşlanmış havuç görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuc toplamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet eder.

Kahve falında havuç kesmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede havuç görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç patates görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine havuç vermek kendi işinin patronu olunacağına, dertlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuç kızartmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında tavşana havuç vermek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir