AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasır kapı görmek

Kahve falında hasır kapı görmek

Kahve falında hasır kapı görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kişinin içinin daralacağına yorulur.

Kahve falında hasır kapı gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında hasır kapı görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında hasır görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasır bilezik takmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet eder.

Kahve falında altın hasır görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hasır koltuk görmek iyi halinin kalmayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hasır halı görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasır ev görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasırdan ev görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir