AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasır görmek

Kahve falında hasır görmek

Kahve falında hasır görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, işinde en iyisi olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalettir.

Kahve falında hasır gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Kahve falında hasır ayakkabı görmek hep dua edeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasır altın görmek şeref ve haysiyetin artacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasır halı görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasır bilezik takmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasır yastık görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasır dokumak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasır sepet görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında hasır koltuk görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir