AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasırdan ev görmek

Kahve falında hasırdan ev görmek

Kahve falında hasırdan ev görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hasırdan ev gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Kahve falında hasır ev görmek geleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasırdan ev görmek bir yere taşınmaya, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında hasır çanta görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasır koltuk görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işaret eder.

Kahve falında hasır kilim görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında altın hasır bilezik görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında hasır sepet görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Kahve falında hasır kolye görmek büyük başarılara imza atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir