AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşema giymek

Kahve falında haşema giymek

Kahve falında haşema giymek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, rahatının bozulacağına, işlerinin düzene gireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına yorulur.

Kahve falında haşema giymek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında haşema giymek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yumurta haşlaması yemek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış patates soymak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış havuç görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış nohut görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlamış yumurta görmek borçlarını bitireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir