AnaSayfa / Genel / Kahve falında osmanlı sultanı görmek

Kahve falında osmanlı sultanı görmek

Kahve falında osmanlı sultanı görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında osmanlı sultanı gördüyseniz:

  • Ortak kullanılan kaynaklar, eşyalar veya sahip olunan şeylerle ilgili konularda tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında kendini sultan görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında kanuni sultan süleyman görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sultan papağanı görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sultan vahdettin görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işarettir.

Kahve falında hatice sultanı görmek rahat bir hayata kavuşacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sultan elbisesi giymek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Kahve falında fatih sultan mehmetin resmini görmek kazanılan paranın artacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işarettir.

Kahve falında fatih sultan mehmet köprüsünü görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir