AnaSayfa / Genel / Kahve falında mihrimah sultanı görmek

Kahve falında mihrimah sultanı görmek

Kahve falında mihrimah sultanı görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mihrimah sultanı gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Kahve falında mihrimah sultanı görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet eder.

Kahve falında osmanlı sultanı görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret eder.

Kahve falında kanuni sultan süleyman görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında eyüp sultan hazretlerini görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kafasına göre birini bulacağına alamet eder.

Kahve falında eyüp sultan görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında sultan kıyafeti görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında fatih sultan mehmet in kabrini görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fatih sultan mehmet köprüsünü görmek kötü halin son bulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir