AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasarlı araba almak

Kahve falında hasarlı araba almak

Kahve falında hasarlı araba almak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında hasarlı araba almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında arabayı hasarlı görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında arabada hasar görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, rahatın kaçacağına inanılır.

Kahve falında araba hasarı görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında hasarlı araba almak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında hasarlı araba görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın hasarlı olduğunu görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında hasarlı bina görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında hasarsız deprem görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir