AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasarlı bina görmek

Kahve falında hasarlı bina görmek

Kahve falında hasarlı bina görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında hasarlı bina gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Kahve falında hasarlı bina görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında evinin hasar gördüğünü görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında evini hasarlı görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında hasarsız deprem görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine inanılır.

Kahve falında hasarlı araç görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasarlı araba görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işarettir.

Kahve falında hasarlı ev görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada hasar görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir