AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba hasarı görmek

Kahve falında araba hasarı görmek

Kahve falında araba hasarı görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, umutsuzluk yaşanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında araba hasarı gördüyseniz:

  • Çevrenizde üzücü bir durum olabilir.

Kahve falında arabayı hasarlı görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında araba hasarı görmek büyük başarılar kazanacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet eder.

Kahve falında hasarlı araba almak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada hasar görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında hasarlı araba görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasarlı bina görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın hasarlı olduğunu görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasarlı araç görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir