AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasarsız deprem görmek

Kahve falında hasarsız deprem görmek

Kahve falında hasarsız deprem görmek huzurlu, mutlu olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında hasarsız deprem gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında hasarsız deprem görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında araba hasarı görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında hasarlı bina görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı hasarlı görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında evini hasarlı görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, büyük düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasarlı ev görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arabanın hasar görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında hasarlı araç görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir