AnaSayfa / Genel / Kahve falında has altın görmek

Kahve falında has altın görmek

Kahve falında has altın görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, mal mülk sahibi olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında has altın gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda yaşam tarzınızı yenileyebilir, standartlarınızı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında has altın görmek fedakârlıklar yapacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine inanılır.

Kahve falında has iğde görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hasmıyla barışmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında hasmını görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında hasmını öldürmek elinden gelen herşeyi yapacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında hasr suresi görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, ekmeğinin verimli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasmıyla kavga etmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzüğü atmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir