AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasmını öldürmek

Kahve falında hasmını öldürmek

Kahve falında hasmını öldürmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında hasmını öldürmek gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında hasmını öldürmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasmıyla kavga etmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasmıyla barışmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında has iğde görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Kahve falında hasmını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında has altın görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasr suresi görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında annemi öldüğünü görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir