AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasmıyla barışmak

Kahve falında hasmıyla barışmak

Kahve falında hasmıyla barışmak geniş geniş yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, geçim derdinden kurtulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasmıyla barışmak gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında hasmıyla barışmak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında has iğde görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında has altın görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasmını öldürmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında hasmıyla kavga etmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasmını görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet eder.

Kahve falında hasr suresi görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, başarılarının azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir