AnaSayfa / Genel / Kahve falında harp çalmak

Kahve falında harp çalmak

Kahve falında harp çalmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında harp çalmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında harp çalmak hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında harp okuluna gitmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında harp okulu görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında harp etmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, maddi açıdan rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para çaldığını görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonunu çaldırmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu çaldırmak mal edineceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında sandalye çalmak ağır günler geçireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir