AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla binmek

Kahve falında arabayla binmek

Kahve falında arabayla binmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla binmek gördüyseniz:

  • Uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak istediğiniz kişiler, olayları tamamen sizinle ilgili bir konu ya da sizin densizliğiniz olarak yorumlayabilirler.

Kahve falında sevdiği insanla arabaya binmek onurlu bir yaşam süreceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağnı arabasına binmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş arabaya binmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında çöp arabasına binmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında asker arabasına binmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir arabaya binmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan arabasına binmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında ata arabasına binmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir