AnaSayfa / Genel / Kahve falında harçlık aldığını görmek

Kahve falında harçlık aldığını görmek

Kahve falında harçlık aldığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalettir.

Kahve falında harçlık aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Kahve falında harçlık aldığını görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayram harçlığı aldığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayramda harçlık almak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında babadan harçlık almak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram harçlığı vermek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında harçlık verdiğini görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında harçlık görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayram harçlığı almak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir