AnaSayfa / Genel / Kahve falında haram bir iş yapmak

Kahve falında haram bir iş yapmak

Kahve falında haram bir iş yapmak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haram bir iş yapmak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Kahve falında haram bir iş yapmak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında haram et yemek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında hak haram etmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Kahve falında haram erik yemek maddi gücünün azalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında haram mal yemek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında haram etmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında harama el uzatmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında harama bakmamak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir