AnaSayfa / Genel / Kahve falında haramdan sakınmak

Kahve falında haramdan sakınmak

Kahve falında haramdan sakınmak kısmetinin açık olacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, amaçlarına ulaşacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında haramdan sakınmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında haramdan sakınmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendini sakınmak işlerinin yolundan çıkacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında zinadan sakınmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında namahremden sakınmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında günahtan sakınmak borçlanılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mescidi haramı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sorunlarının da çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında harama görünmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında haram mal görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir