AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse girmek ve ağlamak

Kahve falında hapse girmek ve ağlamak

Kahve falında hapse girmek ve ağlamak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aralarından su sızmayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına delalettir.

Kahve falında hapse girmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında hapse girmek ve ağlamak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hapse girmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında birini öldürmek ve hapse girmek daha çok kazanmaya başlayacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının hapse girmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında hapse girmek ve çıkmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında hapse girmek çıkmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında adam öldürüp hapse girmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında birini öldürmek hapse girmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir