AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla arabaya çarpmak

Kahve falında arabayla arabaya çarpmak

Kahve falında arabayla arabaya çarpmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hasta ve zor geçireceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında arabayla arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Kahve falında arabayla birine çarpmak işlerinin hep yolunda gideceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla eve çarpmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine işarettir.

Kahve falında arabayı çarpmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında birine arabayla çarpmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında yeni arabayı çarpmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla adama çarpmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir