AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap görmek

Kahve falında hap görmek

Kahve falında hap görmek işlerinin ters gideceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında hap gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında hapse girmek ve kaçmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında hapse girdiğini görmek işlerinin gerileyeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyuşturucu hap almak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında hap vermek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini hapse girdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hapıshaneye gırmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir