AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını kaybetmek

Kahve falında hanımını kaybetmek

Kahve falında hanımını kaybetmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımını kaybetmek gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Kahve falında hanımını kaybetmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımını aldatmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çalışmalarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanımını tokatlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hanım sahabe görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek dargınların barışacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımını boşamak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımla tartışmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hanımını dövmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir