AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yoğuran birini görmek

Kahve falında hamur yoğuran birini görmek

Kahve falında hamur yoğuran birini görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, büyük üzüntüler olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, o işi canlandıracağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur yoğuran birini gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Kahve falında hamur yoğuran görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birini hamur yoğururken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında yoğrulmuş hamur görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğuran birini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ köfte yoğuran birini görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında yoğrulmuş kına görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir