AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yoğuran görmek

Kahve falında hamur yoğuran görmek

Kahve falında hamur yoğuran görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğuran gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Kahve falında hamur yoğuran birini görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek eskileri yâd edeceğine, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Kahve falında birini hamur yoğururken görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında hamur yoğuran görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğrulmuş hamur görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında çiğ köfte yoğuran birini görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında yoğrulmuş kına görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir