AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede hamur görmek

Kahve falında teknede hamur görmek

Kahve falında teknede hamur görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında teknede hamur gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında hamur teknesi görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulur.

Kahve falında bir tekne hamur görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında teknede hamur görmek zor ve kötü günler geçireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tekne görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teknede kürek çekmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında tekne ve deniz görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gemi tekne görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize tekneyle açılmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir