AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi yediğini görmek

Kahve falında hamsi yediğini görmek

Kahve falında hamsi yediğini görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına rivayet eder.

Kahve falında hamsi yediğini gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında hamsi yediğini görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsi kılçığı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı hamsi görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, dertlerine derman bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok hamsi görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası hamsi yemek sevineceğine ve mutlu olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsi pişirip yemek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında hamsili pilav yapmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamsi balık tutmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir