AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hamsi görmek

Kahve falında çok hamsi görmek

Kahve falında çok hamsi görmek hayırlı bir haber alınacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulur.

Kahve falında çok hamsi gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Kahve falında hamsi kesmek konforunun yerinde olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi buğulama görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında hamsi tutmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında hamsi satın almak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamsili ekmek görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamsi balık satın almak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında hamsi balığı pişirmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında tavada hamsi görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir