AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi balık tutmak

Kahve falında hamsi balık tutmak

Kahve falında hamsi balık tutmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalettir.

Kahve falında hamsi balık tutmak gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında hamsi balık tutmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsi tutmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamsi balık kızartmak gıybet edeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında hamsi balık satın almak kendisine fırsatlar yaratacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş hamsi balığı görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Kahve falında balık hamsi görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında hamsi balığı temizlemek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında hamsi balığı kızartmak acı veren durumların vuku bulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir