AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi temizlemek

Kahve falında hamsi temizlemek

Kahve falında hamsi temizlemek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, büyük borçlar alınacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsi temizlemek gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında hamsi balık temizlemek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında hamsi temizlemek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında hamsi balığı temizlemek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi temizlediğini görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kasa hamsi görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çok hamsi görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, onu cesaretlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında hamsi balık tutmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamsi balığı görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir