AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken adet olmak

Kahve falında hamileyken adet olmak

Kahve falında hamileyken adet olmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hamileyken adet olmak gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Kahve falında hamileyken adet olmak kariyer edineceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına yorulur.

Kahve falında hamile iken adet olduğunu görmek ticaret hayatına atılacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken adet görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile iken adet görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hak yoluna döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli adet bezi görmek işlerinin hemen hallolacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde adet olmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında adet olduğunu söylemek kötü kişilerden uzak durulacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir