AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde adet olmak

Kahve falında denizde adet olmak

Kahve falında denizde adet olmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yokluk içine düşeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, işin düzeltileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde adet olmak gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında adetliyken denize girmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde adet olmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet olmak kan görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin adet olduğunu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında adeti gelmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz adet bezi görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çok adet olduğunu görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adetliyken banyo yapmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir