AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamilelik elbisesi görmek

Kahve falında hamilelik elbisesi görmek

Kahve falında hamilelik elbisesi görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, nimetin çoğalacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hamilelik elbisesi gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Kahve falında hamile elbisesi giymek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında hamile elbisesi giydiğini görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında hamilelik elbisesi giymek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı hamile elbisesi görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hamile elbisesi almak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamilelik elbisesi görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir