AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile elbisesi giymek

Kahve falında hamile elbisesi giymek

Kahve falında hamile elbisesi giymek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile elbisesi giymek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Kahve falında hamile elbisesi giydiğini görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamilelik elbisesi giymek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken kırmızı elbise giymek böylelikle yüzünün güleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile elbisesi giymek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı hamile elbisesi görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek yeni bir araba satın alınacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında hamile elbisesi görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile elbisesi almak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir