AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamilelik elbisesi giymek

Kahve falında hamilelik elbisesi giymek

Kahve falında hamilelik elbisesi giymek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamilelik elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Kahve falında hamile elbisesi giydiğini görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında hamile elbisesi giymek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamileyken kırmızı elbise giymek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında hamilelik elbisesi giymek düzenli bir işe kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında hamilelik elbisesi görmek bol kazançlı günler geçireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile elbisesi almak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı hamile elbisesi görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir