AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı kaydırmak

Kahve falında arabayı kaydırmak

Kahve falında arabayı kaydırmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında arabayı kaydırmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Kahve falında arabasını kaybettiğini görmek bunalıma düşeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla kaymak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında arabayla buzda kaymak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba kaydırmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karda arabayla kaymak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı kaydırmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında arabayı kaybettiğini görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında afyon kaymağı yemek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir