AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasını kaybettiğini görmek

Kahve falında arabasını kaybettiğini görmek

Kahve falında arabasını kaybettiğini görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arabasını kaybettiğini gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında araba kaydırmak ileride çok zengin biri olacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza inanılır.

Kahve falında arabayı kaybettiğini görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla kaymak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabasını kaybettiğini görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı kaydırmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla buzda kaymak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalettir.

Kahve falında karda arabayla kaymak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan eşya aramak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir